top of page

Direct Regelen 

Stoop's Tuinen Ontwerp

Tuin Ontwerp

 

Een mooie tuin begint op papier. Samen met een van onze gediplomeerde hoveniers brainstormen we over uw wensen en uw ideale tuin. Verschillende wensen kunnen hierin terug komen, zoals een vijver, speeltoestel, tuinhuis of een mooi gazon. De rest van de tuin zal aan deze wensen worden aangepast.

De stand van de zon is bijvoorbeeld belangrijk bij het kiezen van de plaats van het terras en de keuze van beplanting. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met de gezinssamenstelling, onderhoudsvriendelijkheid en functionaliteit

 

Met onze ontwerpen creëeren wij mooie tuinen die perfect aansluiten op de persoonlijkheid, beleving en leefstijl van zijn klanten.

Ons streven is het ultieme buitengevoel te realiseren in een op maat ontworpen tuin. Oog voor detail, je laten verrassen, samenhang in maatvoering, het zijn zaken die een tuin laten spreken.

 

Wanneer wij uw droomtuin inzichtelijk hebben gaan wij deze uitwerken op papier. Hierdoor kunt u zich een nog betere voorstelling maken van uw droomtuin. In deze uitwerking verwerken wij ook een beplantingsplan. Deze maakt inzichtelijk welke planten waar komen.

Naast een nieuw ontwerp voor uw tuin kunnen wij u ook voorzien van een nieuw beplantingsplan voor uw bestaande tuin. Doormiddel van dit plan herstructureren wij de planten indeling in uw tuin zonder de bestaande aspecten zoals een vijver, speeltoestel, tuinhuis te verplaatsen of aan te passen. 

De invloed van het herstructureren van planten wordt vaak onderschat. Vraag het onze hoveniers, zij zullen u versteld doen staan wat nieuwe beplanting met uw tuin zal doen. Soms is alleen verplaatsing van bestaande planten al genoeg voor een geheel nieuwe invalshoek. Onze hoveniers zullen u, indien nodig, hierin adviseren 

 

Nieuwsgierig wat Stoop’s Tuinen voor u kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak via het afspraakformulier of via

06-46115552

Rodney@stoopstuinen.com

Stoop's Tuinen Ontwerp
bottom of page